«Ελληνική γελοιότητα και αρμενικές συμμορίες» – Παραλήρημα Μπαχτσελί «συνοδεύει» τον Ερντογάν στη Ν. Υόρκη

Νεα


 

«Ούτε τα αφεντικά του ούτε οι έμπιστοι συνεργάτες του θα μπορέσουν να προστατέψουν τον Μητσοτάκη όταν φτάσουμε»,  δήλωσε ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ενώ εκφωνούσε ομιλία οργής κατά της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αρμενία.

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας λέει στην Τουρκία μην έρχεστε το βράδυ, αλλα ελάτε τη μέρα. Θα έρθουμε, πρόθυμα, τρέχοντας, με το αίμα και την ψυχή μας αλλά να ξέρουν ότι θα τον κάνουμε να πληρώσει βαρύ τίμημα κάνοντας τη μέρα σαν νύχτα», δήλωσε ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου.

«Πολιορκούν την Τουρκία και το τουρκικό έθνος από όλες τις πλευρές»

Ο Μπαχτσελί μίλησε για «αρμενικές συμμορίες από τη μια, ελληνική γελοιότητα από την άλλη, τρομοκρατικές οργανώσεις κατά μήκος των νότιων συνόρων και παγκόσμιες πιέσεις», προλειαίνοντας το έδαφος στον ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και την Τρίτη θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Όμως, το προσκύνημα της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στο μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων, στο Ερεβάν, αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα -έστω και συμβολικό- στο γόητρο της Άγκυρας.

Η ‘Αγκυρα εξαπολύει μύδρους για το ταξίδι στο Ερεβάν της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αμερικής.  Την αποκαλεί δημιουργό κρίσης και παγκόσμιο προβοκάτορα, ενώ η Νάνσι Πελόζι ξεκαθάρισε ότι «οι Αζέροι ξεκίνησαν την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr