Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος

Τα Νεα της Περιφερειας


Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη της Δράμας, πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του Μητροπολίτη της Παύλου, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης βρισκόταν στη Βέροια όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη όπου τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας, γεννήθηκε στη Βέροια το 1963. Εξελέγη Μητροπολίτης Δράμας το 2005 μετά την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου.
“Ένας φωτισμένος Ποιμενάρχης, με σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, τεράστια προσφορά στον συνάνθρωπο και τον τόπο μας. Ο αείμνηστος Μητροπολίτης υπήρξε ένας υποδειγματικός ποιμενάρχης που πάντα στήριζε την κοινωνία και τους ανθρώπους του Δήμου και ήταν πάντοτε παρών στα προβλήματα της περιοχής μας” αναφέρει εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του, ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Η εξόδιος Ακολουθία για τον μακαριστό Μητροπολίτη, Παύλο θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 5:30 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr