Εκδηλώσεις για την αγροτική ανάπτυξη στο Δομοκό με τη συμμετοχή Σταϊκούρα και Οικονόμου

Τα Νεα της Περιφερειας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν στις 14-16 Ιουλίου 2022 στο Δομοκό Φθιώτιδας οι τριήμερες εκδηλώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022 (ΠΑΑ) και τις Στρατηγικές Τοπικής Ανάπτυξης για μια Βιώσιμη Ύπαιθρο.
Την κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη με στόχο την ενημέρωση για το ΠΑΑ, τη συμβολή του στις πολιτικές συνοχής του αγροτικού χώρου, τη συμβολή του LEADER στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές καθώς και τις προοπτικές των τοπικών προγραμμάτων LEADER στη νέα προγραμματική περίοδο στην κατάμεστη αίθουσα του Δήμου Δομοκού, τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Ιωάννης Οικονόμου.


Επίσης, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, κ. Φάνης Σπανός, οι Αντιπεριφερειάρχες, κ.κ. Κώστας Αποστολόπουλος αρμόδιος για την Αγροτική Οικονομία και την Αλιευτική Πολιτική, Ηλίας Σανίδας χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Κατερίνα Καλαντζή αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Καλλιόπη…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr