Εκδήλωση στήριξης «της Φλόγας» Λέσβου: «Ας κάνουμε τους ήρωες πιο δυνατούς»

Τα Νεα της Περιφερειας


Μια μουσικοχορευτική εκδήλωση για τη στήριξη «της Φλόγας», του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και του νεοσύστατου παραρτήματός της στη Λέσβο,  διοργανώνουν την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Σαπφούς η ένωση Συνοριοφυλάκων Λέσβου και η Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος για να στηρίξουν τα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων και τις οικογένειες των παιδιών που νοσούν με καρκίνο. Πριν από τρεις μήνες παράρτημα της Φλόγας δημιουργήθηκε στη Λέσβο και φορείς σύλλογοι και εθελοντές, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στο έργο της.

Κατά τη διάρκεια της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης θα λειτουργεί περίπτερο όπου θα διατίθενται προϊόντα της Φλόγας, ενώ ήδη κουπόνια στήριξης του συλλόγου διατίθενται από καταστήματα της πόλης της Μυτιλήνης.

 Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr