Εθνική Ελλάδας: Ο Ντόι θα είναι διαθέσιμος για τις κλήσεις του Πογέτ τον Μάρτιο

Αθλητικα


Ο Αντρέας Ντόι έχει πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και δρομολογούνται όλες οι διαδικασίες για να μπορεί να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ τον Μάρτιο.

Ο Αντρέας Ντόι έχει κάνει φέτος το ξεπέταγμά του, καθιερώνεται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Μίτσελ, ο οποίος του δίνει ευκαιρίες και εκείνος τις έχει αρπάξει από τα μαλλιά.

Άνοιξε, λοιπόν, η συζήτηση για την Εθνική ομάδα που θα αγωνίζεται από ‘δω και πέρα, καθώς είναι γεννημένος από Αλβανούς γονείς, με τον ίδιο να θέλει να παίξει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μάλιστα έχει ενημερωθεί σχετική αλβανική ομοσπονδία.

Αυτό που απομένει, είναι κάποια διαδικαστικά έγγραφα για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ο νεαρός έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές και των δύο χωρών. Επομένως, είχε περιθώριο να διαλέξει σε ποια εθνική ανδρών θα αγωνίζεται.


Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και βγουν τα τελευταία χαρτιά που απαιτούνται, μπορεί να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Euro 2024, αποτελώντας ακόμη ένα όπλο για τον Ουρουγουανό προπονητή.Πηγή: sport24.gr