Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Νεα


Το πρόγραμμα δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σε χώρους εκτός νοσοκομείων, στενά συνδεδεμένους με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό συνεχίζεται, έχοντας ως στόχο την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, που θα έρθουν σε επαφή με τις αξίες της εθελοντικής προσφοράς αίματος και θα αποκτήσουν μια τακτική σχέση με την εθελοντική αιμοδοσία. Η αύξηση της εισόδου νέων αιμοδοτών (παράλληλα με τη συνεχή κινητοποίηση όσων ήδη στηρίζουν το εθνικό σύστημα αιμοδοσίας) αποτελεί μια ικανή και αναγκαία συνθήκη έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών αίματος τόσο σε κανονικές όσο και σε έκτακτες συνθήκες.

Όπως αναφέρει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: «Για άλλη μια φορά έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (www.serafio.gr), που με τόση επιτυχία έχει φιλοξενήσει μεγάλες δράσεις αιμοδοσίας του Ε.ΚΕ.Α., ιδιαίτερα σε δύσκολες για τους πολίτες περιόδους (πανδημία SARS-CoV-2), αποτελώντας έναν καλαίσθητο, άνετο και ασφαλή χώρο που προσελκύει πολλούς νέους ανθρώπους αλλά και αθλούμενους από όλη την Αθήνα.
Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων είναι ένα σύγχρονο κέντρο πολλαπλών χρήσεων με επίκεντρο τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Καινοτομία, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε σημαντικό σημείο συνάντησης των εθελοντών αιμοδοτών, φιλοξενώντας τακτικά δρασεις του Ε.ΚΕ.Α. αλλά και άλλων φορέων και εθελοντικών ομάδων.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, απευθύνει…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr