Εθελοντικές αιμοδοσίες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης

Νεα


Με την εθελοντική αιμοδοσία ο εθελοντής αιμοδότης, αιμοδοτεί για τον ανώνυμο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη μετάγγισης. Οι εθελοντικές αιμοδοσίες εξελίσσονται σε διάφορα σημεία της χώρας.

Σε πενθήμερη βάση μπορούν οι εθελοντές αιμοδότες να αιμοδοτήσουν στο Αιγάλεω. Το ΕΚΕΑ επισημαίνει πως: «Είναι καλό να δίνουμε αίμα τόσο για την υγεία μας, όσο-κυρίως-και για την υγεία των άλλων! Παράλληλα, φροντίζουμε με την προσφορά μας, ώστε οι ελλείψεις που εμφανίζονται στα αποθέματα αίματος μετά τις γιορτές του Πάσχα να είναι πρόσκαιρες!
Κλείσε ραντεβού με την εθελοντική αιμοδοσία στη Σταθερή Αίθουσα Αιμοδοσίας του Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ στο Αιγάλεω 2105697986, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9πμ – 8μμ».

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ αναφέρει πως: «Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να “φεύγουν” από κοντά μας ως φυσική παρουσία, συνεχίζουν όμως να “ζουν” μέσα από το σημαντικό έργο που έχουν αφήσει ως πολύτιμη κληρονομιά στις επόμενες γενιές.
Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή , η πρωτοπόρος ομότιμη καθηγήτρια Αιματολόγίας Τιτίκα Μανδαλάκη και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο, διοργανώνουν αιμοδοσία για να τιμήσουν τη μνήμη της, το Σάββατο 7/5, 9.00-15.00 στο “Παπουλάκειο” Αναγνωστήριο της Ιατρική Σχολή Παν/μίου Αθηνών».

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ, Κώστας Σταμούλης, αναφέρει για την Τιτίκα Μανδαλάκη:
«Πάνε δύο χρόνια που “έφυγε” η μεγάλη…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr