Δ. Τζανακόπουλος: Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγεννιέται και γίνεται η πραγματική δύναμη πολιτικής αλλαγής για τη χώρα

Πολιτικη


Ως μια μεγάλη δημοκρατική γιορτή χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις εσωκομματικές εκλογές που διενεργούνται σήμερα.

Ο κ. Τζανακόπουλος σε δήλωση κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα Άνω-Κάτω Πετραλώνων και Θησείου, τόνισε ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συναντιέται με δεκάδες χιλιάδες πολίτες, δημοκράτες, αριστερούς, προοδευτικούς, σε ολόκληρη την Ελλάδα για να γεννήσουμε κάτι νέο. Για να γεννήσουμε ένα κόμμα μαζικό, μαχητικό, ένα κόμμα ενωμένο, ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς του 21ου αιώνα, αλλά την ίδια στιγμή για να στείλουμε κι ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής και νέας αρχής. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγεννιέται και γίνεται η πραγματική δύναμη πολιτικής αλλαγής για τη χώρα, για τους πολίτες, για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μίλησε στο κανάλι ΕΡΤΝews για τη σημερινή εκλογική διαδικασία επισημαίνοντας ότι από το πρωί υπάρχει αθρόα προσέλευση παλαιών και νέων μελών, ενώ σε ερώτηση για τον αριθμό των ψηφοφόρων είπε ότι η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό μετά το κλείσιμο της κάλπης.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr