Δ. Τεμπονέρας στο Πρώτο: Ιδεοληπτική η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα πολιτικής αλλαγής (audio)

Πολιτικη


«Ζητάμε συνεχώς εκλογές επειδή βλέπουμε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Φοβόμαστε ότι σε πολύ σύντομο χρόνο τα πράγματα θα είναι σε μια πορεία πολύ δύσκολα αναστρέψιμη, οπότε αυτό εκφράζει και ολόκληρη την κοινωνία. Το αίτημα για εκλογές, είναι αίτημα πολιτικής αλλαγής, σε μια διαφορετική κατεύθυνση», τόνισε ο Διονύσης Τεμπονέρας, εργατολόγος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Με τούτα και μ΄εκείνα» με τον Φώτη Παπούλια.

«Για παράδειγμα δεν μπορεί όλη η κοινωνία να μαστίζεται από τεράστιο κύμα ακρίβειας και η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν μπορεί, αντί για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων να πηγαίνουμε σε μια κατεύθυνση όπου η αισχροκέρδεια θα επιδοτείται και με νόμο», επισήμανε, αναφέροντας πως είτε ο πρωθυπουργός προχωρήσει σε ανασχηματισμό, είτε αποφασίσει να πάει σε πρόωρες εκλογές, «η κυβέρνηση είναι ιδεοληπτική και θα συνεχίσει να κινείται στην ίδια πορεία». «Πολιτική μεταβολή από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν βλέπουμε σε καμία περίπτωση στον άμεσο ορίζοντα. Έχουμε δει τι είναι αυτή η κυβέρνηση και τι πρεσβεύει», είπε χαρακτηριστικά.

«Το κάλεσμα και ο στόχος για την προοδευτική διακυβέρνηση πάνε μαζί, δηλαδή εκ των πραγμάτων μπαίνουν τέτοια διλήμματα σε όλα τα κόμματα του προοδευτικού τόξου όπου κάποιος θα πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει»,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr