Δ. Μάντζος στο Πρώτο: Στέρεη η εκτίμηση για εκλογές το φθινόπωρο – Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν περιμένεις πρωθυπουργό  τον κ. Τσίπρα και ο κ. Μητσοτάκη (audio)

Πολιτικη


«Η ενίσχυση των ποσοστών και ένας πρωταγωνιστικός ρόλος από τις πρώτες κιόλας εκλογές, δεν θα έρθει με μαγικό τρόπο ούτε απλώς με την επαναφορά του ήλιου του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχουν τέτοιες μαγικές λύσεις στην πολιτική του 2022, αλλά θα έρθει μέσα από τις στέρεες πολύ συγκεκριμένες προτάσεις μας, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες για κάθε μεγάλο πρόβλημα πολιτικής, κάθε πρόκληση της νέας γενιάς αλλά και όλων των πολιτών της χώρας που βλέπουν τα αδιέξοδα που στήνονται από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Σε ρυθμούς επικαιρότητας» με τον Αλφόνσο Βιτάλη, ενόψει της έναρξης του συνεδρίου του κόμματος στο στάδιο Tae Kwon Do.

«Οι πολίτες βλέπουν τα προβλήματα να συσσωρεύονται και θέλουν λύσεις, όχι απλά συνθήματα ή λαϊκίστικες κορώνες. Δίνουμε αυτή τη μάχη του “συγκεκριμένου” και θέλουμε να πιστεύουμε πως όταν έρθουν οι εκλογές, η προσπάθεια μας θα επιβραβευθεί στην κάλπη», δήλωσε.

Χαρακτήρισε «στέρεη» την εκτίμηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την πιθανότητα να στηθούν κάλπες το φθινόπωρο, «με βάση τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά των κρίσεων που ζούμε», φέρνοντας ως παράδειγμα την ενεργειακή κρίση που έχει κυκλικά χαρακτηριστικά και επομένως «θα έχουμε δύσκολο χειμώνα». «Η κυβέρνηση που απέτυχε πολιτικά και τεχνοκρατικά στη διαχείριση όλων των κρίσεων που έτυχαν στο διάβα της με πολύ οδυνηρό παράδειγμα την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr