Δ. Μάντζος σε Α. Γεωργιάδη: Δημιουργείτε ψεύτικα διλήμματα, με στόχο τον αποπροσανοτολισμό της κοινής γνώμης

Νεα


«Πυρά» στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος, σημειώντας πως “όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών, η κυβέρνηση δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης”. Η δήλωση έγινε με αφορμή όσα ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική εκπομπή για την θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσον αφορά στην επιστρεπτέα προκαταβολή: “Να επιστραφεί στο ακέραιο στο κράτος” είπε ο κ. Γεωργιάδης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάντζου:

«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο θα κορυφώνεται και η εκστρατεία προπαγάνδας από την πλευρά της ΝΔ.

Η Κυβέρνηση, που είναι υπεύθυνη και για τις υποκλοπές και για τη δραματική κατάσταση στην ενέργεια, δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια!

Όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια. Και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:

Γιατί παρακολουθήθηκε ένας ευρωβουλευτής μετά από οκτώ χρόνια θητείας;

Ποιοι «εθνικοί λόγοι» συνέτρεχαν στην αρχή της εσωκομματικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και εξαφανίστηκαν με την εκλογή του Προέδρου;

Γιατί και ποιος προσπάθησε -την ίδια ακριβώς περίοδο- να τον παγιδέψει με το πανάκριβο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator?

Γιατί και με…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr