Δ. Κουτσούμπας: Στο βούρκο των παρακολουθήσεων είστε όλοι βουτηγμένοι ως το λαιμό

Πολιτικη


Ομιλία στη συζήτηση στη βουλή για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις – υποκλοπές, πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην ομιλία του ο κ. Κουτσούμπας είπε πως: «Η βουλή αποφασίζει σήμερα τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις – υποκλοπές, ενώ ήδη έχει προηγηθεί η συζήτηση της Παρασκευής για αυτό το θέμα. Συζήτηση, η οποία -με ευθύνη πρώτα απ’ όλα του πρωθυπουργού- δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να φωτιστεί η υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το αντίθετο θα λέγαμε. Τα ερωτήματα παραμένουν και μεγαλώνουν….

Τι έχουμε σήμερα; Μια απ’ ίδια…

Η κυβέρνηση συνεχίζει στο ίδιο τροπάρι του πρωθυπουργού, να μιλάει για κάποιο «λάθος» και για μια «υπηρεσιακή αστοχία» κι όλα αυτά για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από μια κρατική υπηρεσία πληροφοριών, όπως η ΕΥΠ, η οποία υπάγεται και δίνει λόγο προσωπικά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη.

Συνεχίζετε στο ίδιο τροπάρι, για να βγει λάδι όχι μόνο η ΕΥΠ, αλλά ένα ολόκληρο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο τώρα δήθεν μπορεί να διορθωθεί!

Πού τα πουλάτε αυτά, κύριοι της κυβέρνησης;

Οι νόμοι, οι οδηγίες, οι κανονισμοί της ΕΕ -που στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας», του «δημόσιου συμφέροντος» κ.ά- βάζουν στο στόχαστρο τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του λαού μας, δε διορθώνονται. Μόνο καταργούνται!

Συνεχίζετε στο ίδιο τροπάρι, για να καλυφτεί με ένα πέπλο δήθεν νομιμότητας η παρακολούθηση του Νίκου…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr