Δυναμικό “παρών” της ΠΑΜ-Θ στην Έκθεση Τουρισμού “Fhiloxenia”

Τα Νεα της Περιφερειας


Στην φετινή Διεθνή Έκθεση Φιλοξένια, που διεξάγεται στην ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, προβάλλοντας τις γνωστές και άγνωστες και παρθένες ομορφιές της!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η PHILOXENIA, φιλοξενεί γύρω στους 100 καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό στο αρτιότερα οργανωμένο b2b πρόγραμμα τουριστικής έκθεσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!
Στο κοινό κυρίως που απευθύνεται η συγκεκριμένη Έκθεση είναι στον εσωτερικό τουρισμό, καθώς οι επισκέπτες έχουν μέσα στον στα τετραγωνικά μέτρα που εκτείνεται ο Εκθεσιακός χώρος, μπορεί να δει μια μικρογραφία της Ελλάδας, με τις ατέλειωτες δαντελωτές παραλίες και πεντακάθαρα νερά, τα όμορφα τοπία, σε βουνό, θάλασσα, νησί, ηπειρωτική χώρα! Να ενημερωθεί για άγνωστους προορισμούς, που όμως κρύβουν μυστικές ομορφιές, σε γαστρονομικό και πολιτισμικό επίπεδο!
Εκεί είναι και η πρόταση της Περιφέρειας!
Για έναν τουριστικό προορισμό 12μηνης διάρκειας, καθώς η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, μπορεί άνετα να υποστηρίξει αυτό το μοντέλο, λόγω των ειδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων και οικολογικών συμπλεγμάτων, που δύσκολα τα συναντάς όλα αυτά σε ένα γεωγραφικό διαμέρισμα! Βουνό, θάλασσα, λίμνες, ποτάμια, ιαματικά λουτρά, γαστρονομία, πολιτισμός, ιστορία, μύθος, αξιοθέατα!
Η στόχευση έχει μπει και οι εμπλεκόμενοι φορείς με το αντικείμενο του τουρισμού, όπως οι δύο βαθμοί της Αυτοδιοίκησης, οι Ξενοδόχοι…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr