Δολοφονία Άλκη: Πάνω από 30 τραύματα στο κορμί του έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Αθλητικα


Από συνδυασμό τραυμάτων και κυρίως τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό προκλήθηκε ο θάνατος του 19χρονου Άλκη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και όσα αναφέρει το NEWS 24/7

Πάνω από 30 τραύματα είχε το κορμί του 19χρονου Άλκη, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα.

Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr