Δεύτερη επίσκεψη του Τ. Θεοδωρικάκου στους τραυματίες αστυνομικούς στο 401

Νεα


Θρίλερ με αρχικά δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί, εκτυλίχθηκε χθες αργά το βράδυ, κοντά στα Πατήσια με τους περίοικους της περιοχής αυτής, να δηλώνουν ακόμα αναστατωμένοι. Σήμερα (3/7) κατέληξε και ο ένας εκ των τραυματιών που νοσηλευόταν διασωληνωμένος ανεβάζοντας τους νεκρούς στους τρεις.

  • Τρίτος νεκρός από την ένοπλη συμπλοκή σε Κάτω Πατήσια και Αγ. Αναργύρους – Το χρονικό της νύχτας τρόμου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε τους δύο αστυνομικούς, που χθες βράδυ τραυματίστηκαν, στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, κάνοντας το καθήκον τους. Σε δήλωσή του ανέφερε ότι είναι αρκετά καλύτερα στην υγεία τους, ύστερα από τα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκαν. «Πληροφορηθήκαμε τα νέα και σταθήκαμε δίπλα στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μια δύσκολη γειτονιά, όπου και εκεί ενισχύονται καθημερινά όλο και περισσότερο τα μέτρα αστυνόμευσης με σκοπό να στηριχθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών», τόνισε ο Υπουργός.

Ευχαρίστηκε ξανά τους γενναίους αστυνομικούς για το σθένος που έδειξαν χθες βράδυ και υπογράμμισε ότι η Ελληνική Αστυνομία δρα αποτελεσματικά και σώζει ζωές. «Οι πολίτες δεν πρέπει να ξεχνούν την πολύτιμη συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας».Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr