Δεν πήρε έγκριση για τον τελικό η Αλβάρες 48 ώρες μετά τη λιποθυμία της στους αγώνες

Νεα


Η Αμερικανίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ανίτα Αλβάρες τιμωρήθηκε με απαγόρευση συμμετοχής στον τελικό της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σήμερα, αφού ανασύρθηκε αναίσθητη από την πισίνα πριν από λιγότερο από 48 ώρες.

Η Αλβάρες λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ατομικής της προσπάθειας στη Βουδαπέστη το απόγευμα της Τετάρτης και την έσωσε η προπονήτριά της, Αντρέα Φουέντες.

Η κολυμβήτρια ήλπιζε να λάβει μέρος στον τελικό σήμερα, αλλά έχει αποκλειστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Κολύμβησης, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη αντίδραση από την κολυμβήτρια ή τον προπονητή της, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα μετάλλια σε Ολυμπιακούς και 16 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Φαινόταν ότι η Αλβέρες είχε καλές πιθανότητες να λάβει μέρος. Η Φουέντες δήλωσε χθες ότι ήταν σίγουρη ότι η κολυμβήτρια θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τη χώρα της μετά τις δοκιμές.

Στη συνέχεια, σήμερα, η Φουέντες δημοσίευσε πλάνα στο Instagram που δείχνει μέλη της αμερικανικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης να χειροκροτούν και να χαμογελούν καθώς ένας γιατρός εξηγούσε τα αποτελέσματα των δοκιμών στην Ανίτα.

Έγραψε δίπλα στο βίντεο: «Ο γιατρός της ομάδας εξηγεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων της @anitaalvarez.»

Το χειροκρότημα που συνόδευε το βίντεο του γιατρού που απευθυνόταν στα μέλη της ομάδας φάνηκε να αφήνει ελάχιστες αμφιβολίες ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν θετικά».

Ωστόσο, καθώς η ομάδα των ΗΠΑ…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr