ΔΕΘ: Πώς αντέδρασαν τα κόμματα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού – Δείτε τις ανακοινώσεις

Νεα


Σφοδρή ήταν η κριτική που άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της καθιερωμένης ομιλίας του στην 86η ΔΕΘ και τα όσα μέτρα στήριξης των πολιτών ανακοίνωσε. Μετά από ώρες τα κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να είναι ιδιαίτερα αιχμηρό στην τοποθέτησή του.

«Κύκνειο άσμα Μητσοτάκη», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κάνοντας αναφορά στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των υποκλοπών έχει τελειώσει». Αναλυτικά η ανακοίνωσή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών και της ακρίβειας πραγματοποίησε σήμερα τη τελευταία του ομιλία στη ΔΕΘ. Στο κύκνειο άσμα του προσπάθησε με πολύ κόπο και ιδρώτα να περιγράψει μια φωτεινή Ελλάδα του ίδιου και των φίλων του που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία. Για τους εργαζόμενους, όμως, τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες απλά προανήγγειλε ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση, ανέχεια και αδιέξοδα. Έκανε μια προεκλογική ομιλία, μήπως και πείσει τους βουλευτές και το κόμμα του, που αρνούνται να τον υπερασπιστούν στο ζόφο που έχει πνίξει την πολιτική ζωή της χώρας.

Πρώτον, τον ενημερώνουμε ότι «η Ελλάδα πλησιάζει να γίνει ευρωπαϊκή χώρα» γιατί ο ίδιος και το παρακράτος του όποτε και αν γίνουν εκλογές θα αποτελέσουν παρελθόν. Αφιέρωσε μισή φράση για το…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr