ΔΕΘ: Με το βλέμμα στραμμένο σε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Οικονομια


Το περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που ετοιμάζονται να αφήσουν το στίγμα τους στη φετινή διοργάνωση ως τιμώμενη χώρα στην 86η ΔΕΘ, επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αντιπροσωπεία τους αποτελείται από 400 άτομα και 65 πολύ σημαντικές επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με αιχμή τους κλάδους διαχείρισης επενδύσεων, ενέργειας, τροφίμων-ποτών, άμυνας, διαστημικής τεχνολογίας, τουρισμού, ναυτιλιακών, real-estate κα. Της αποστολής τους ηγείται ο υπουργός Οικονομίας της χώρας, Abdulla bin Touq Al Marri.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα ΗΑΕ είναι ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και μέλος του Αραβικού Συνδέσμου, των Ηνωμένων Εθνών, του Ισλαμικού Συμβουλίου, του ΟΠΕΚ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Είναι μια ομοσπονδία επτά εμιράτων, κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αραβικής Χερσονήσου και η οικονομία τους είναι η 5η μεγαλύτερη στη Μέση Ανατολή, με ΑΕΠ 501 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2022.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Καλωσορίζω τον ομόλογο και φίλο μου, κ. Abdullabin Touq Al Mari

Θα σας εκμυστηρευθώ το εξής: Θαυμάζω τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για χώρα που αξίζει του θαυμασμού και του σεβασμού μας. Τα επιτεύγματά τους τα τελευταία χρόνια είναι τόσο μεγάλα που κάθε άλλος καλοπροαίρετος άνθρωπος στην πλανήτη θα ήθελε να πληροφορηθεί πως έγιναν και φυσικά να τα υιοθετήσει στη χώρα του.

 Η Κυβέρνησή μας έχει οικοδομήσει μια ισχυρή, συμπαγή σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ, που αναβαθμίζεται…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr