«ΔΕΘα γίνουν ποτέ»: Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

Νεα


Τα πρώτα πυρά για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και εν αναμονή των εξαγγελιών του εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δε θέλεις κι άλλες υποσχέσεις που ΔΕΘα γίνουν ποτέ» είναι το κεντρικό σύνθημα σε σειρά από βίντεο που έχει αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει αθετήσει υποσχέσεις και τις εξαγγελίες του στις προηγούμενες ΔΕΘ.

Στα βίντεο, ασκείται κριτική για τις υποσχέσεις για λιγότερους φόρους, όταν όπως αναφέρεται οι πολίτες πλήρωσαν φέτος το πρώτο επτάμηνο 6 δισ περισσότερα, τα 2,5 από το ΦΠΑ, Στο στόχαστρο και οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη για περιορισμό στο ελάχιστο των αυξήσεων ρεύματος.

«Το 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το 1 δισ. ευρώ», αναφέρεται στο βίντεο.

Κριτική ασκείται και για υποσχέσεις για μείωση της ανεργίας στους νέους. Η ανεργία των νέων είναι στο 36,8% αναφέρεται σε ένα από τα σποτ ενώ γίνεται λόγος και για αθέτηση υποσχέσεων στους συνταξιούχους, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια έχασαν τα αναδρομικά τους, αναφέρεται στο βίντεο.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Γιάννης ΠαντελάκηςΔιαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr