Δίκη Π. Φιλιππίδη: «Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο» – Συγκλονίζει η καταγγέλλουσα για απόπειρα βιασμού

Νεα


Ανοικτών των θυρών συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, για απόπειρα βιασμού από τον ηθοποιό το 2010. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι την ώρα που πάσχιζε να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη εκείνος της έλεγε: «Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο. Όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ να την γκρεμίσω. Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω».

Η δεύτερη ηθοποιός που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία, καταθέτει από το πρωί στο δικαστήριο, όσα υποστηρίζει ότι υπέστη το 2010 μέσα στο καμαρίνι του κατηγορούμενου στο θέατρο “Μουσούρη”, όπου τον συναντούσε προκειμένου να της δώσει ρόλο στην παράσταση “Μπακαλόγατος”.

Στην κατάθεσή της η ηθοποιός, η οποία δεν μπόρεσε να καταθέσει χθες λόγω κρίσεων πανικού που παθαίνει όπως εξήγησε σήμερα, είπε πως γλύτωσε τον βιασμό επειδή κατάφερε να ξεφύγει από τον κατηγορούμενο που την είχε εγκλωβίσει ορμώντας πάνω της, και πήγε στην πόρτα του δωματίου και άρχισε να την κλωτσά και να ουρλιάζει.

«Αυτός ατάραχος και “ξενερωμένος”. Μου είπε “Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο” και όσο εγώ κοπάναγα την πόρτα με τα χέρια και τα γόνατα μου μου φώναξε “Όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ να την γκρεμίσω. Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω”».

Η…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr