Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Δεν υπήρξε βιασμός αλλά ερωτική σχέση – Γνώριζε η οικογένεια, κατέθεσαν συναθλήτριες

Νεα


Ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης, η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό της 11χρονης αθλήτριάς του, που προπονούνταν στην ίδια ομάδα με την καταγγέλλουσα. Για τις 7 Ιουνίου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος κατά την οποία το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα καλέσει σε συμπληρωματική κατάθεση την καταγγέλλουσα.

Στις καταθέσεις τους οι δύο συναθλήτριες, όπως είπαν, αποφάσισαν να καταθέσουν υπέρ του προπονητή τους γιατί δεν πιστεύουν ότι υπήρξε ποτέ βιασμός. Αντίθετα κάνουν λόγο για ερωτική σχέση μεταξύ του προπονητή και της ανήλικης τότε αθλήτριας.

Όπως περιγράφουν «επεδίωκε διαρκώς ναι είναι κοντά του ενώ μίλησαν για περιστατικά όπου οι δυο τους απομονώνονταν, χωρίς εκείνη να δείχνει ότι πιεζόντουσαν. Ακόμα υποστήριξαν ότι και η οικογένεια της αθλήτριας γνώριζε και ότι επιδίωκαν να έχουν στενή σχέση με τον προπονητή».

Ωστόσο απαντώντας στις συνεχείς και απαιτητικές ερωτήσεις του εισαγγελέα είπαν πως ποτέ δεν βρέθηκαν κοντά σε κάποιο περιστατικό που να επιβεβαιώνει την φερόμενη ερωτική σχέση.

Οι ερωτήσεις του εισαγγελέα έπεφταν βροχή και κάποια στιγμή ανέβασε τους τόνους λέγοντάς τους να πουν ανοιχτά τα όσα συνέβησαν για να αναδείξουν την αλήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακούληθηση, γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια και αρνείται μόνο την κατηγορία του βιασμού από αυτές τις τρεις.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr