Δήμος Λαρισαίων: Έως 12 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για voucher στους Παιδικούς Σταθμούς

Τα Νεα της Περιφερειας


Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων γονέων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022-2023, που στηρίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Λαρισαίων είναι έτοιμος να φιλοξενήσει με voucher στους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, 580 βρέφη ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών, 900 νήπια ηλικίας από 2,5 ετών μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και 14 παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών, στους 2 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας (1ος & 27ος Π.Σ.).
Στα 9 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), μπορούν να φιλοξενηθούν επίσης 510 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών και στα 2 ΚΔΑΠμεΑ 40 παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.
Οι παρεχόμενες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με πλήρη σίτιση, ιατρική παρακολούθηση και ιατροκοινωνική φροντίδα, πρότυπα, ενισχυμένα παιδαγωγικά προγράμματα και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ψυχοσωματικής ανάπτυξης, μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής καλλιεργούν και αναπτύσσουν τις νοητικές και ψυχοκινητικές ικανότητές των φιλοξενούμενων παιδιών.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την απόκτηση voucher ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.
Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr