Γ.Οικονόμου: Στη ΔΕΘ οι ανακοινώσεις απο τον Πρωθυπουργό των νέων μέτρων στήριξης

Πολιτικη


“Τα έσοδα από τον τουρισμό δίνουν την δυνατότητα στο κράτος να στηρίξει περισσότερο την κοινωνία που χειμάζεται” επισήμανε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ενώ όσον αφορά στη λήψη νέων μέτρων στήριξης ενημέρωσε πως “στην έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ποια είναι τα μέτρα στήριξης που μπορεί να περιμένει η ελληνική κοινωνία ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα”.

«Όσο διαρκεί η κρίση, αξιοποιώντας τον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε, οτιδήποτε πετυχαίνουμε με την ανάπτυξη μετατρέπεται σε κοινωνικό μέρισμα για να στηρίξουμε τους πολίτες απέναντι στις συνέπειες της εισαγόμενης ακρίβειας. Στη ΔΕΘ, αφού μετρήσουμε σωστά και ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πολύ συγκεκριμένα, ποια είναι εκείνα τα μέτρα στήριξης που μπορεί να περιμένει η κοινωνία. Κρατώντας εφεδρείες και χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας, στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Η τουριστική κίνηση καταγράφει ισχυρή δυναμική καθώς οι τουριστικές ροές ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις” σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

“Οι αφίξεις από το εξωτερικό στα αεροδρόμια της χώρας ανήλθαν τον Ιούνιο σε 3.481.000 καταγράφοντας μεγάλη αύξηση σε σχέση με το περσινό ποσοστό αλλά είναι και συγκριτικά αυξημένες και με τον Ιούνιο του 2019″ ενημέρωσε.

Όπως υπογράμμισε “στόχος είναι η επιμήκυνση της…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr