Γ. Οικονόμου: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανυποχώρητα, ό,τι χρειάζεται για τα εθνικά μας δίκαια

Πολιτικη


Στα θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Nοvartis, τις δηλώσεις Ερντογάν αλλά και τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το δημοψήφισμα, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος, παραπέμπεται για παραδικαστικό κύκλωμα, κατάχρηση εξουσίας και για σειρά υποθέσεων, μεταξύ αυτών και τη Novartis. Μας χωρίζει τεκτονικό ρήγμα αρχών και άσκησης εξουσίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας επαίρεται και απειλεί και έτσι επιχειρεί να ανατρέψει την πραγματικότητα, ότι δύο στενοί του συνεργάτες παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο. Οι Ν. Παππάς και Δ. Παπαγγελόπουλος επιχείρησαν να χειραγωγήσουν και να ποδηγετήσουν τη Δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να φτιάξει ένα απόλυτα αυταρχικό καθεστώς τύπου υπαρκτού σοσιαλισμού ή λατινοαμερικάνικου τύπου. Εμείς σεβόμαστε και εξασφαλίζουμε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, μας χωρίζει αγεφύρωτη άβυσσος στις αρχές και τις πρακτικές από το ΣΥΡΙΖΑ και τους συνοδοιπόρους του.

Αύριο 5 Ιουλίου συμπληρώνονται επτά χρόνια από το δημοψήφισμα – παρωδία και την πολιτική απάτη που το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ, με τυχωδιοκτικούς χειρισμούς που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού. Παράλληλα μας φόρτωσε ένα επιπλέον αχρείαστο μνημόνιο. Οι εικόνες των πολιτών που έκαναν ουρές έξω από τα ΑΤΜ για να βγάλουν 60 ευρώ, διέσυραν διεθνώς τη…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr