ΓΣΕΒΕΕ: Προτεραιότητα η καταγραφή των ζημιών και η στήριξη των πληγέντων

Οικονομια


«Να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και η ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών με στόχο την στήριξη των πληγέντων, αλλά και την αποκατάσταση των ζημιών» σημειώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) σε ανακοίνωσή της.

 Αναλυτικά αναφέρει:

«Το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας για ένα ακόμα καλοκαίρι προκαλεί βαθιές πληγές σε δεκάδες νοικοκυριά, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και βιοτεχνίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, οι οποίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Θεωρούμε ότι τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις χρήζουν της βοήθειας της πολιτείας και η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην καταγραφή των ζημιών και στην ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών με στόχο την στήριξη των πληγέντων αλλά και την και αποκατάστασης των ζημιών.

Ως Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας τονίζουμε ότι η βοήθεια προς τους πυρόπληκτους μετά την καταγραφή των ζημιών οφείλει να είναι ολοκληρωμένη και καθολική με στόχο να μην χαθεί ούτε μία επιχείρηση εξαιτίας των πυρκαγιών και της…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr