Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πολύ πιο καθαρά, αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο»

Ψυχαγωγια


«Εγώ εστιάζω στο ότι αυτά που λέω, βοηθάνε κάποιους και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο», λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο coming out που έκανε το 2020.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από τη στιγμή που αποφάσισα να λέω τα δικά μου, ασχολούμαι με τα δικά μου και όχι με το τι λέει ο άλλος. Να πει ο άλλος ότι θέλει, εγώ θα πω τα δικά μου. Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα. Και κακία υπάρχει και ζήλια υπάρχει και μίσος και όλα αυτά.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την κακία και το μίσος που έχει κάποιος απ’ έξω για μένα. Να το λύσει μόνος του. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ με το να μην μπει σε μένα κακία και μίσος», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στη συνέχεια: «Σε ότι έχει να κάνει με τα λοατκι δικαιώματα, από τη στιγμή που έκανα εγώ coming out το 2020, μιλάω πολύ πιο καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, όχι κάθε τρεις και λίγο. Εγώ εστιάζω στο ότι αυτά που λέω, βοηθάνε κάποιους και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο».Πηγή: zappit.gr