Γιατρός Εθνικής Κροατίας: “Ο Μόντριτς θα σταματήσει από την Εθνική μετά το Euro 2024”

Αθλητικα


Ο μέχρις πρότινος γιατρός της Εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, ανέφερε στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι περίμενε τον Μόντριτς για να σταματήσουν μαζί από την ομάδα, αλλά ο μέσος της Ρεάλ θα σταματήσει μετά το Euro 2024.

Σε μια αποκάλυψη για το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στην εθνική Κροατίας προχώρησε ο μέχρι πρότινος γιατρός της ομάδας, Ζόραν Μπατχιάρεβιτς, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στο τμήμα υγείας της UEFA.

Ο γιατρός της ομάδας στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Κροατίας, μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από το ιατρικό επιτελείο της “hvratska” ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκόπευε να σταματήσει από την Εθνική μαζί με τον Μόντριτς, όμως ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμένει μέλος της Εθνικής μέχρι το Euro 2024.

Είμαι παππούς, και οι παππούδες δεν τρέχουν στο γήπεδο, οπότε άρχισα να φοβάμαι ότι το πλήθος θα άρχιζε να φωνάζει για να μου στείλουν ένα φορείο.

Τριάντα χρόνια είναι πολλά, το σχέδιό μου ήταν να φύγω όταν ο Λούκα και η μεγαλύτερη γενιά θα αποχαιρετήσουν την εθνική ομάδα, για να αποσυρθώ και να μην το μάθει κανείς. Ωστόσο, ο Λούκα αποφάσισε να μείνει μέχρι το Euro και αυτό θα ήταν ακόμα δύσκολο να περιμένω“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Μπατχιάρεβιτς.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr