Β. Κινούς: Χωρίς κλιματισμό η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρόδου, λειτουργεί με ανεμιστήρες

Τα Νεα της Περιφερειας


Με ανεμιστήρες συνεχίζει και λειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Ρόδου όπως καταγγέλλει εντατικολόγος του νοσοκομείου.

Αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία από τη ΜΕΘ, ο Βασίλης Κινούς καταγγέλλει “το κράτος έχει εγκαταλείψει το νοσοκομείο Ρόδου” που πάνω από  δυο μήνες είναι χωρίς διοικητή. Μάλιστα στην ανάρτηση του αναφέρει ότι έχουν βρεθεί τα 2.500 ευρώ από δωρεές για το κατάλληλο κλιματιστικό, λείπουν ακόμη 1.500 ευρώ για να αγοραστεί και να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των σοβαρά νοσηλευομένων “αφού το Υπουργείο αδυνατεί να ανταποκριθεί”.

Ο εντατικολόγος  του νοσοκομείου Ρόδου Βασίλης Κινούς  με ανάρτηση του στο facebook, (έχουν προηγηθεί και άλλες για το ίδιο θέμα), κάνει γνωστό ότι η ΜΕΘ συνεχίζει να λειτουργεί με ανεμιστήρα παρά τις υψηλές  θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. Για του λόγου το αληθές  παρουσιάζει και τη σχετική φωτογραφία…. Ζητά από Ροδίτες  που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμπληρώσουν το ποσό για να αγοραστεί το μηχάνημα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κινούς στο facebook:

“Λυπάμαι που αναγκάζομαι να επανέλθω στον ανύπαρκτο κλιματισμό του Νοσοκομείου, και ειδικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Καταλήξαμε με τις τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου ότι η καλύτερη λύση είναι να τοποθετηθεί ένα έξτρα μηχάνημα στο υπάρχον κύκλωμα ώστε να έχουμε τον ιδανικό κλιματισμό σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο. Το κόστος αυτού του μηχανήματος είναι 4.500 ευρώ έχουν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr