Β. Εύβοια: Συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδίου των 300 εκ. € – Εμπλουτίζεται και με νέα μέτρα

Τα Νεα της Περιφερειας


Νέα επίσκεψη στη Βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε  ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής από τις πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού, πραγματοποιώντας, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, αγρότες και πολίτες της περιοχής,  εστιάζοντας στην ανάλυση των μέτρων του σχεδίου για την στήριξη και αποκατάσταση της περιοχής -ύψους 300 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα-, αλλά και δίνοντας έμφαση στα νέα μέτρα που προωθούνται για την περαιτέρω στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Αρχικά, ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε τα Λουτρά Αιδηψού, μαζί με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμο Κεδίκογλου, τη Γενική Γραμματέα Εργασιακών Σχέσεων, Άννα Στρατινάκη, και τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ,  Νίκο Δούκα.

Στη συνέχεια, και στο πλαίσιο των συχνών επισκέψεών του στη Βόρεια Εύβοια, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος επισκέφθηκε εκ νέου χωριά της περιοχής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού, και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με αγρότες, κτηνοτρόφους και πολίτες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους παραγωγούς της περιοχής, είχε, επίσης, συνάντηση με τον Αγροτικό – Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βόρειας Εύβοιας, κατά την οποία συζητήθηκε η κατάσταση του κλάδου, ενώ έλαβε χώρα και μία σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr