Βόβορας: “Χαίρομαι που δεν πήγα στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου με τον γιο μου και δεν είδε αυτές τις εικόνες”

Αθλητικα


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας και ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ του πρωταθλήματος για την ημιτελική σειρά με τον Προμηθέα, με τον τεχνικό των πρασίνων να αναφέρεται και στην απόφασή του να μην πάει με τον γιο του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Στη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας και ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν ενόψει της ημιτελικής σειράς που ξεκινά την Κυριακή (29/5, 19:45) απέναντι στην Λάρισα αλλά και την δίψα που έχουν άπαντες στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα ο τεχνικός των πρασίνων αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην πάει με τον 8χρονο γιο του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ενώ είχε εισιτήρια, μία απόφαση που αποδείχθηκε σωστή. Επιπλέον τόνισε πως δεν θα ήθελε οι γονείς να φοβηθούν να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο λόγω των επεισοδίων λέγοντας πως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σταματήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

Το πιο σημαντικό στον 1.5 μήνα που επέστρεψα στην ομάδα είναι ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Οι τραυματίες μας είχαν μία καλή αποκατάσταση και φτάνουμε στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος υγιείς, έχοντας προπονηθεί πολύ καλά. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Μέσα από τα παιχνίδια βρίσκουμε ρυθμό και κάνουμε τα βήματα προόδου που θέλουμε Η Λάρισα έχει κάνει εξαιρετική πορεία και την σεβόμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να προχωρήσουμε στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω για εμάς ήταν σημαντικό ότι προσπαθήσαμε τα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας να διαχειριστούμε το υλικό για να είμαστε έτοιμοι στα playoffs.

Τα playoffs διαφέρουν από την κανονική περίοδο. Είναι 2-3 πράγματα που προσέχουμε και συζητήσαμε με τους παίκτες. Η διαχείριση συναισθημάτων μπορεί να διαμορφώσει μία σειρά playoffs. Οι λίγες κατοχές και τα λάθη. Αυτά τα τρία είναι τα πιο σημαντικά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, γιατί οι παίκτες δουλεύουν με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Ο στόχος είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Λάρισα θα μας βοηθήσει σε αυτό”.

Για αυτό που θα τον έκανε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι: “Παραμονή του τελικού του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ είπαμε να πάμε στον τελικό με τον γιο μου. Είχαμε πάρει εισιτήρια αλλά έπειτα από συζήτηση που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μου είπαν να μην πάω διότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Περίμεναν δύσκολες καταστάσεις και προτίμησα τελευταία στιγμή να μην πάω με τον γιο μου στο γήπεδο. Βλέποντας στην τηλεόραση τι έγινε ένιωσα καλά με τον εαυτό μου που δεν έβαλα ένα 8χρονο να μπει σε…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr