Βενζίνη: Ακριβαίνουν κι άλλο οι τιμές των καυσίμων – Χωρίς τέλος το ανοδικό ράλι του πετρελαίου (video)

Οικονομια


Συνεχίζεται το ξέφρενο ράλι στις τιμές των καυσίμων, με την τιμή του αργού να εκτινάσσεται στα 124 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή της βενζίνης στα πρατήρια σήμερα είναι ακριβότερη από τη χθεσινή. H νέα άνοδος αποδίδεται στη συμφωνία των 27 της ΕΕ για την επιβολή εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο, που θα φτάσει το 90% στο τέλος του έτους.

Σήμερα η μέση τιμή της βενζίνης πανελλαδικά είναι στα 2,67 ευρώ/λίτρο. Η μέση τιμή για τα πρατήρια της Αθήνα σήμερα κυμαίνεται στα 2,27 ευρώ /λίτρο, είπε το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Γιώργος Ασμάτογλου.

Από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα ακρίβυνε κατά 6,5 λεπτά το λίτρο η αμόλυβδη, είπε, κι εκτίμησε ότι σήμερα θα δούμε μεγάλη αύξηση στην τιμή της βενζίνης στα πρατήρια.

Μέσα στην εβδομάδα η αύξηση θα ξεπεράσει τα 10 λεπτά το λίτρο, έως το τέλος της εβδομάδας η τιμή της βενζίνης θα έχει φτάσει τα 2,37 ευρώ το λίτρο, εκτίμησε.

Την Κυριακή η κίνηση στα βενζινάδικα ήταν πολύ περιορισμένη, σημειώνοντας μείωση της τάξεως του 40%, είπε.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr