Βασίλισσα Ελισάβετ: Αναμονή ως και 24 ώρες για το προσκύνημα – Αιφνιδιαστική εμφάνιση Καρόλου και Ουίλιαμ στην ουρά

Νεα


Το τελευταίο Σαββατοκύριακο στη διάρκεια του οποίου οι πολίτες μπορούν να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ η αναμονή στην ουρά έφτασε ως και τις 24 ώρες. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησαν εμφάνιση μη προγραμματισμένη, ώστε να βρεθούν κοντά στους ανθρώπους που στέκονται στην ουρά.

‘Ενα ακόμη άτομο συνελήφθη επειδή προσπάθησε να αγγίξει το φέρετρο, σπρώχνοντας 7χρονο κοριτσάκι που απέτιε φόρο τιμής στη βασίλισσα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η «αγρύπνια των πριγκίπων»

Τα τέσσερα παιδιά της Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, η Άννα, ο Άντριου και ο Έντουαρντ, πήραν θέσεις γύρω από το φέρετρό της, όπως είχαν κάνει και στο Εδιμβούργο.

Φορώντας στρατιωτικές στολές και με το κεφάλι κατεβασμένο παρέμειναν εκεί για ένα τέταρτο, περιστοιχισμένοι από το πλήθος που περίμενε για να προσκυνήσει το φέρετρο της Ελισάβετ Β’, που είναι τοποθετημένο στην παλαιότερη αίθουσα του βρετανικού κοινοβουλίου.

Για την περίσταση επετράπη στον Άντριου, ο οποίος έχει στερηθεί τους περισσότερους στρατιωτικούς του τίτλους εξαιτίας του σκανδάλου Επστάιν, να φορέσει τη στρατιωτική του στολή.

Τα οκτώ εγγόνια της βασίλισσας – ανάμεσά τους ο Ουίλιαμ και ο Χάρι αναμένονται απόψε για την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr