Α. Τσίπρας: Οι πολίτες θα στείλουν πίσω το λογαριασμό στον  κ. Μητσοτάκη από τα 1000 εκλογικά τμήματα την Κυριακή

Πολιτικη


Την εκτίμηση πως το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής στην κάλπη θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζεται σήμερα  έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ,  Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Kontra Channel. Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή και να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

«Τα 1000 εκλογικά τμήματα απ΄ άκρο σε άκρο της χώρας θα είναι 1000 ταχυδρομεία από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν επιστολές στο Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε ότι όλοι οι πολίτες και όχι μόνο τα μέλη μπορούν να προσέλθουν να καταγραφούν και να ψηφίσουν για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον στόχο της εκλογικής διαδικασίας και που βάζει τον πήχη είπε ότι  «στόχος προσωπικός και συλλογικός είναι να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Ο πήχης μας είναι να γυρίσει η ελπίδα στην ελληνική κοινωνία και να δοθεί ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Θα είναι ένα πρώτο βήμα για την νίκη στις εθνικές εκλογές».

Έκανε ακόμη  σύγκριση με τη ΝΔ λέγοντας ότι όπως φάνηκε και στο συνέδριό της -που όπως υποστήριξε είχε μικρότερη συμμετοχή και λιγότερο δημοκρατικές διαδικασίες από το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ και πιο έντονες συγκρούσεις.

Για την Αμυντική Συμφωνία και γενικότερα για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης σχολίασε ότι  η κυβέρνηση προχωρά σε παράδοση άνευ όρων στους συμμάχους, τα δίνει όλα σε μία…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr