Α. Τσίπρας: Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει (video)

Νεα


Σε εφ’ όλης της ύλης κριτική στην κυβερνητική πολιτική προχώρησε από το Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέδειξε τα σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που κατά τη γνώμη του δίνουν λύσεις στα οξυμένα λαϊκά προβλήματα.

O Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι προσκολλημένος στα συμφέροντα, αλλά και για παλινωδίες στο θέμα των εκλογών.

«Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση στη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Έχουμε μια κυβέρνηση που είναι μεν αυτοδύναμη γιατί δεν συνεργάζεται με άλλα κόμματα, αλλά στην πραγματικότητα συνεργασίας με τα μεγάλα συμφέροντα. Διότι τα μεγάλα συμφέροντα είναι αυτά που καθορίζουν ιδίως την οικονομική πολιτική. Μια κυβέρνηση που παρά το γεγονός ότι δεν έχει ούτε μνημόνια ούτε δημοσιονομικούς περιορισμούς, έχει πολλαπλασιάσει τις συνέπειες της κρίσης για τη μεγάλη πλειοψηφία αλλά και τα κέρδη μιας μικρής μειοψηφίας, δέκα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και τρίων μεγάλων funds, των εκατοντάδων γαλάζιων golden boys. Γι’ αυτούς και τα συμφέροντά τους ενδιαφέρεται. Και κυβερνά με το ψέμα και με την προπαγάνδα της ενημέρωσης 108», είπε, στηλιτεύοντας την 108η η θέση της χώρας στον κόσμο στην ελευθερία του Τύπου και τονίζοντας πως είναι «επιτακτική ανάγκη αυτή η κυβέρνηση να φύγει».

«Η σημερινή συγκέντρωση είναι η καλύτερη δημοσκόπηση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr