Α. Τσίπρας από Άρτα: Να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή

Πολιτικη


Για κοινωνική λεηλασία και τρομακτικές ανισότητες μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στην Άρτα και κάλεσε για ακόμη μία φορά τους πολίτες να μετέχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή. “Στην κάλπη το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο Kontra Channel.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εσωκομματική κάλπη της Κυριακής, για εκλογή Προέδρου και κεντρικής επιτροπής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα, συνδέοντας το κάλεσμα αυτό, ευθέως με ένα ισχυρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή.

«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Ας γίνει, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσίπρας, αυτή η Κυριακή, η πρώτη από τις δύο σημαντικές, για να τελειώσει ο εφιάλτης. Η δεύτερη, όπως είπε, θα είναι αυτή των εκλογών για τη χώρα, της λαϊκής ετυμηγορίας, όποτε αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης, να στήσει τις κάλπες.

Ο πήχης, όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, αυτής της διαδικασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι “να ξαναγυρίσει η ελπίδα για τον τόπο, να σταματήσει η κοινωνική λεηλασία και οι τρομακτικές ανισότητες, να στηριχθεί ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο μεσαίος επιχειρηματίας και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr