Α. Σπυρόπουλος στο Πρώτο: Έτοιμοι για διάλογο με όποιον μπορεί να συμφωνήσει στο πλαίσιο που θα καταθέσουμε στις διερευνητικές εντολές (audio)

Πολιτικη


«Η επιτυχία και η αποτύπωση της συνθετικής πρότασης και της ανανέωσης που έκανε ο Πρόεδρος, επιβεβαιώθηκε και από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και από το ότι δεν υπήρχαν άλλες υποψηφιότητες. Είναι μια διαδικασία που κύλησε με μεγάλη ενότητα από όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής» επισήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Ναι μεν Αλλά» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή, ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σε σχέση με την εκλογή του νέου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ολοκληρώνοντας την πορεία που ξεκίνησε με την εκλογή του σημερινού προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

«Εμείς έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον εσωτερικό διάλογο και από δημοκρατικές διαδικασίες να ακούγονται όλες οι φωνές. Θέλουμε όλες τις φωνές με διαφορετικές απόψεις γιατί πρέπει να συνθέτουμε και μια μεγάλη παράταξη πρέπει να εκφράζει ρεύματα ιδεών και απόψεων. Αυτό το έχουμε κατακτήσει και αμέσως μετά την εκλογή του Προέδρου αλλά και όλο το διάστημα που ακολούθησε κύλησε με απόλυτη ομαλότητα και με το πνεύμα της ανανέωσης, της συμμετοχής της παλαιότερης γενιάς με την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις γνώσεις που έχει σε πάρα πολλά ζητήματα, αλλά και μέσα από τις φρέσκες ιδέες που φέρνουν τα νέα πρόσωπα που εκλέχτηκαν στο πολιτικό συμβούλιο, είναι άνθρωποι της αγοράς, επιτυχημένοι και μεγάλα εφόδια στον επαγγελματικό τους βίο, με σημαντικές σπουδές που πιστεύω ότι θα μας…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr