Α. Λοβέρδος στο Πρώτο: Είμαι συγκινημένος και δικαιωμένος μετά την ομόφωνη απαλλαγή μου (audio)

Πολιτικη


«Είναι δικαίωση, είναι τιμή, υπερηφάνεια, είναι κάποιες στιγμές θυμός για όσα συνέβησαν αλλά δεν υπάρχει χώρος για κάτι άλλο, για κομματικές και πολιτικές συγκρούσεις, αυτή την στιγμή μέσα μου» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για την ομόφωνη απαλλαγή του από την κατηγορία της δωροληψίας, για την υπόθεση της Novartis, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Καθρέφτης» με τον Χρήστο Μιχαηλίδη.

«Πραγματικά χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη, την περίμενα πέντε χρόνια» συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος και περιέγραψε πώς η δικαίωση χρειάστηκε τόσο χρόνο για να έρθει. Μάλιστα σημείωσε ότι την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τον ίδιο να είναι ο ένας εκ των υποψηφίων, συγκεκριμένα έντυπα και συγκεκριμένοι πολιτικοί, είχαν το θέμα της Νοβάριτς κάθε εβδομάδα στην πρώτη γραμμή. «Οι πιο κομψοί έλεγαν «δεν λέμε, αλλά είναι μια εκκρεμότητα» αυτό ήταν το πιο ύπουλο που λεγόταν. Δεν τα θυμάμαι αυτά, μου τα θυμίζουν» ανέφερε.

«Τώρα χαίρομαι γιατί η Βουλή αποφάσισε στις 3 Οκτωβρίου του 2019 να αρθεί η ασυλία μου ενώ μου την προσέφερε, γιατί το Σύνταγμα αυτό επιβάλλει. Και εγώ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας παρακάλεσα τα κόμματα να ψηφίσουν υπέρ της άρσης, μάλιστα λέγοντας, αν και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, ότι δεν με ενδιαφέρει το Σύνταγμα, γιατί πώς θα αντιμετωπίσω την επόμενη μέρα τους φίλους μου, τα παιδιά μου, το κόμμα μου όταν θα κρυβόμουν πίσω από ένα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr