Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Αθλητικα


Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance.

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Τα αθλητικά παπούτσια αναβαθμίζονται, οι τάσεις καταλαμβάνουν χώρο στις προτιμήσεις και ο κόσμος εξευγενίζει την περιέργειά του με τη δοκιμή του νέου και πιο εξελιγμένου.

Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Όχι πολύ πριν, ένα αθλητικό παπούτσι υπερ-αποστάσεων θα στρογγυλοκαθόταν στα μάτια των δρομέων ως κάτι παράδοξο, υπερβολικά εξειδικευμένο, για λίγους και κάπως ανορθόδοξους αθλητές που μπορούν και τρέχουν εικοσιτετράωρα. Αυτό δεν ισχύει πια.

Το τώρα είναι εδώ και έχει να προσφέρει τα προσόντα ενός αθλητικού παπουτσιού μεγάλων αποστάσεων σε ύπερ-θετικό βαθμό. Ο λόγος φυσικά για το ολόφρεσκο Fresh Foam X More v4 και πλέον την κορωνίδα της New Balance στην απορρόφηση κραδασμών.

Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Ο …πλουσιοπάροχα τοποθετημένος αφρός τεχνολογίας Fresh Foam X είναι τόσο η υπογραφή του brand στις τεχνολογίες απορρόφησης και διεθνώς αναγνωρισμένος για την αποδοτικότητά του, όσο και αυτό που ξεχωρίζει στη σιλουέτα του More v4. Η κατασκευή του όμως δεν ξεκινά και τελειώνει στον αφρό, αλλά αντίθετα εστιάζει σε μια εμπειρία άνεσης 360 μοιρών, με άνω μέρος που διαθέτει ζώνες υποστήριξης και ευρείας διαπνοής, διακεκομμένη σόλα σχεδιασμένη από δεδομένα αθλητών και ανακλαστικές επικαλύψεις.

Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Το Fresh Foam X More v4 είναι εδώ για να προσφέρει περισσότερα και σχεδιάστηκε για τους δρομείς που πάντα ήθελαν αυτό το κάτι παραπάνω. Τα περισσότερα χιλιόμετρα, την περισσότερη άνεση, το ακόμη πιο μαλακό πάτημα, την δυνατότητα για πιο συχνή χρήση… ή απλώς να τρέξουν περισσότερο! Και η New Balance τους άκουσε.

Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται στα 300gr για τον άνδρα και 254gr για τη γυναίκα. Το Drop είναι στα 8mm.

Θα βρεις το Fresh Foam X More v4 σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr