Αυτοκτονία 14χρονου: Σειρά καταθέσεων για τυχόν απειλές και bullying – Μαρτυρίες για τη συμπλοκή στο άλσος Βεΐκου

Νεα


Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 14χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του. Η έρευνα γύρω από τα αίτια της αυτοκτονίας συνεχίζεται με τον σχολικό εκφοβισμό να απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές λόγω πλήθους μαρτυριών. Αξιοσημείωτη η σύλληψη μαθητών από το Γυμνάσιο του 14χρονου που συνεπλάκησαν άγρια με μαθητές άλλου σχολείου σε σχολική εκδρομή.

Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τον 14χρονο στην αυτοκτονία, εν μέσω καταγγελιών για bullying σε βάρος του.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρέδωσε η μητέρα του 14χρονου τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γιου της. Το λάπτοπ έχει μεταφερθεί ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ εξετάζεται και το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του άτυχου παιδιού. Οι αστυνομικοί ψάχνουν για τυχόν απειλητικά μηνύματα ή μηνύματα bullying σε βάρος του.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι καταθέσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ο πατέρας του 14χρονου, ο αδερφός και ο διευθυντής του σχολείου. Σήμερα Τετάρτη έδωσαν κατάθεση δύο συμμαθήτριες του αλλά και το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που έφτασε πρώτο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δωμάτιο του παιδιού στο διαμέρισμα του Κολωνού. Οι αστυνομικοί κάνουν στοχευμένες ερωτήσεις σε σχέση με τυχόν περιστατικά bullying.

Ο κύκλος των καταθέσεων όμως δεν κλείνει, καθώς αύριο αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι συμμαθητές του, μια καθηγήτρια του παιδιού, με την οποία…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr