Ατύχημα σε λούνα παρκ της Αθήνας: Στη ΜΕΘ η μία από τους τραυματίες

Νεα


Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις τραυματίες που ενεπλάκησαν στο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό λούνα παρκ της Αθήνας, ενώ λιγότερο σοβαρά νοσηλεύεται ένας 24χρονος.

Συγκεκριμένα, μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα, αλλά έχει σταθεροποιηθεί.

Μια 22χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπεύθυνου λειτουργίας του λούνα παρκ.

Ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού, ενώ η στάθμη του νερού ήταν επαρκής για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού” αναφέρει σε ανακοίνωση η διοίκηση του πάρκου. Προστίθεται ακόμα ότι η εταιρεία “βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα παιδιά που τραυματίστηκαν χθες ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο, και τους εύχεται ολόψυχα περαστικά“.

Επισημαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πτώση των παιδιών σε παράπλευρο θάμνο, αλλά υπάρχει επικοινωνία μαζί τους για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του συμβάντος. “Με δεδομένο ότι στις χιλιάδες ώρες λειτουργίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί, είναι πραγματικά άξιο απορίας πως – αν και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr