Αρχοντικά, ρεμπέτικα, βουτιές και το Stoiximan AegeanBall Festival 2022

Αθλητικα


Το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 είναι γεγονός. Η Σύρος και ο Γιώργος Πρίντεζης είναι έτοιμοι να γράψουν μια ακόμη “χρυσή” σελίδα στην αθλητική – τουριστική ιστορία της χώρας! Χορηγός επικοινωνίας το SPORT24.

Βρίσκεται σε απόσταση λίγων ωρών από την Αθήνα, είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχει πολλές προσιτές παραλίες, ταβέρνες και καφέ. Παρ’ όλα αυτά, άλλα είναι τα δυνατά σημεία της Σύρου, που κάνουν τους Έλληνες επισκέπτες της να πηγαίνουν και, συνήθως, να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

να από αυτά είναι και η επιστροφή του Stoiximan AegeanBall Festival. Μόλις δέκα ημέρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των εγγραφών και οι δηλώσεις συμμετοχής καταφθάνουν αθρόα από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Από κάθε γωνιά της οικοδέσποινας Σύρου ως την Αθήνα και από τις Σέρρες ως την Ικαρία, δεκάδες αθλητές κάθε ηλικίας ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους και τον εμπνευστή του Stoiximan AegeanBall Festival, Γιώργο Πρίντεζη.

Όσοι έρθουν θα δουν και άλλα δυνατά στοιχεία όπως τα επιβλητικά αρχοντικά, τις κοσμοπολίτικες παραλίες και τα κτήρια που μαρτυρούν την ύπαρξη ενός σπουδαίου πολιτισμού στη Σύρο, συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό φεστιβάλ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν φέτος βέβαια, πέρα από τις αξέχαστες εμπειρίες τις οποίες θα αποκομίσουν, θα γεμίσουν και με μοναδικά αναμνηστικά δώρα! Με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στη γραμματεία όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την εμφάνισή τους για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 με την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη, ένα παγούρι και μια τσάντα. Θα έχουν, δηλαδή, όλα τα απαραίτητα για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι τα παιχνίδια τους!

Οι νικητές των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, αλλά και οι νικητές των διαγωνισμών, θα φύγουν με ακόμη πιο γεμάτα χέρια. Η χαρά της νίκης, τα μετάλλια και τα τρόπαια θα συνοδεύονται από μοναδικά ηλεκτρονικά είδη όπως ακουστικά και bluetooth speakers για να ζήσουν κάθε στιγμή με… τέρμα την ένταση και να τη μοιραστούν με όλους τους φίλους τους. Πολλές εκπλήξεις και δώρα θα περιμένουν, φυσικά, και τους θεατές!

Το πλάνο του ημερήσιου προγράμματος αγώνων

Περπάτησε στη γεμάτη χρώματα και αρώματα Ερμούπολη σπιθαμή προς σπιθαμή. H ατμόσφαιρα που δημιουργεί η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της πόλης είναι απλά μαγική. Μέχρι να βρεθείς φυσικά στο Δημαρχιακό Μέγαρο και την πλατεία Μιαούλη, που θα μεταμορφωθεί ξανά σε μια πανέμορφη αθλητική εγκατάσταση για ένα πενθήμερο γεμάτο μπάσκετ για μικρούς και μεγάλους. Το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου με τους αγώνες και τους διαγωνισμούς των κατηγοριών U11, U13, U15, U17 και U19. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα μπουν στη… μάχη οι ομάδες των κατηγοριών U23, U35 και U50, αλλά και η ELITE. Οι αγώνες των επαγγελματιών, βέβαια, θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από όλους, το Σάββατο 9 Ιουλίου, ώστε οι νικητές να…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr