Αποχαιρετιστήρια δεξίωση προς τιμή του Τζέφρι Πάιατ

Πολιτικη


Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τίμησαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, «για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εδραίωση του ισχυρού δεσμού ανάμεσα στις δύο χώρες, την προώθηση των μεγάλων επενδυτικών πρωτοβουλιών και τη θερμή του φιλία και υποστήριξη στη χώρα μας».

Παράλληλα, υπογραμμίστηκαν και οι άρρηκτοι δεσμοί με το Επιμελητήριο, οι οποίοι και θα συνεχισθούν και από τη νέα θέση του κ. Πάιατ ως US Assistant Secretary of State for Energy Resources.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, η θητεία του Τζέφρι Πάιατ, σε αυτά τα 6 χρόνια, συνδυάστηκε με ένα πλήθος παρεμβατικών δράσεων και πρωτοβουλιών, με καταλύτη την παρουσία των ΗΠΑ ως τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2018, γεγονός που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός επενδυτικού κύματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τη χώρα μας και μιας ανεπτυγμένης συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Στον απερχόμενο Πρέσβη απονεμήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου τιμητική περγαμηνή ενώ σε μια κίνηση συμβολισμού για την
αγάπη του απερχόμενου Πρέσβη στην ποδηλασία δόθηκε η επίσημη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος, αναφερόμενος στα 6 χρόνια…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr