Αποκαλύψεις Κιλιτσντάρογλου: Ο Ερντογάν σχεδιάζει να διαφύγει στο εξωτερικό αν χάσει τις εκλογές

Νεα


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στενοί του συνεργάτες σχεδιάζουν να διαφύγουν στο εξωτερικό αν εκείνος χάσει τις εκλογές. Τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις κάνουν τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης που επικαλούνται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης βρίσκεται η Τουρκία και τα σενάρια πυκνώνουν για τις επόμενες κινήσεις του προέδρου Ερντογάν ο οποίος δέχεται σκληρές επικρίσεις από την αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φέρεται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφορούν σε τουρκικά sites, όπως είπε σήμερα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο τούρκος πρόεδρος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με μέλη της οικογενείας του και αξιωματούχους του κόμματός, έχοντας μαζί του μεγάλα χρηματικά ποσά. Έτσι θα αποφύγει τη δικαστική δίωξη για διαφθορά και για κλοπή εθνικού πλούτου σε περίπτωση που αλλάξει η κυβέρνηση και έρθει στην εξουσία η αντιπολίτευση.

Ο Κιλιτζνάρογλου φέρεται να είπε ότι τα μέλη της οικογένειας του προέδρου και μερικές εκατοντάδες στελέχη θα φύγουν μαζί του και θα εξασφαλίσουν άδειες διαμονής στο εξωτερικό καταβάλλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο Κιλιτζντάρογλου προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αριάνα Φερεντίνου

ertnews.gr