Απειλές εκτός ορίων από τους “Γκρίζους Λύκους”: Η Κρήτη αναπόσπαστο κομμάτι μας

Πολιτικη


Μετά τις αντιδράσεις στην Ελλάδα για την παράδοση στον ακροδεξιό Ντεβλέτ Μπαχτσελί “χάρτη” όπου περιλαμβάνει όλα τα νησιά του Αιγαίου στην τουρκική επικράτεια, από το κίνημα των “Εστιών των Ιδεαλιστών” (Γκρίζοι Λύκοι), στο λογαριασμό της οργάνωσης αναρτήθηκε κείμενο-αντίδραση κατά της Ελλάδας.

Επίσης δημιουργήθηκε ιστοσελίδα της οργάνωσης στα αγγλικά, όπου αναρτήθηκαν απειλές ακόμα και κατά της Αθήνας στα ελληνικά!

Το κείμενο έχει ως εξής:

Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Ντεβλέτ Μπαχτεσλί τον χάρτη μας, που ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάτισαν για αιώνες, αλλά άδικα έγινε αντικείμενο σφετερισμού από την Ελλάδα, που ονομάζονται «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ», ο οποίος χάρτης περιλαμβάνει το QR της ομιλίας του Αξιότιμου Αρχηγού μας Ντεβλέτ Μπαχτσελί με θέμα τη Γαλάζια Πατρίδα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Χάρτης των «Εστιών των Ιδεαλιστών» είναι ένα σημαντικό βήμα για την ακύρωση της προσπάθειας δημιουργίας `τετελεσμένων` εκ μέρους της Ελλάδας στη θάλασσα των νησιών, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των 152 νησιών που ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ με τις συμφωνίες της Λωζάνης και του Παρισιού στην Ελλάδα. Έχει καταστρέψει…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr