Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: Οι θεσμοί είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί

Πολιτικη


«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015» τόνισε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ανάρτηση στο Twitter του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για το θέμα των παρακολουθήσεων. 

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή».

«Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ύβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές» κατέληξε, στη δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε:

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Οι υποψίες, δηλαδή, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο επικίνδυνα ανέμελος ΠΘ, αλλά ο προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση».Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr