“Ανοιγμα” της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στον Θεσσαλικό κάμπο

Τα Νεα της Περιφερειας


Σαφέστατο άνοιγμα προς τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και τους αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο στελεχών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρείας, πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλεξ. Κοντό.

Ο κ. Κοντός μαζί με τα στελέχη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, παρουσίασαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, τις δραστηριότητες και την πορεία της εταιρείας, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους αγρότες και του Συνεταιρισμούς για συνεργασία, αλλά και συνδιαμόρφωση προτάσεων για νέα προϊόντα που θα καλύπτουν τον Πρωτογενή Τομέα και όχι μόνο απέναντι στην κλιματική αλλαγή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής το άνοιγμα στην Θεσσαλία αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της παρουσίας της εταιρείας στο ν. Λάρισας, αλλά και στον Θεσσαλικό κάμπο ευρύτερα.

“Στόχος της επίσκεψης μας είναι να κάνουμε κοινωνούς τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, αλλά και τους αγρότες για τα σχέδια και τις προοπτικές ανάπτυξης και τα αμοιβαία οφέλη που προκύπτουν για όλους”, ξεκαθάρισε ο κ. Κοντός.

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας κ. Στ. Γκόργκας αναφέρθηκε στην ταχύτητα καταβολής των αποζημιώσεων από πλευρά της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr