Ανδρουλάκης: Κοινός τόπος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας»

Πολιτικη


«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές. Οι κάλπες όμως δεν μπορούν να είναι η οδός διαφυγής του κ. Μητσοτάκη από την ανυποληψία στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα διεθνώς, με την υπόθεση των υποκλοπών και τις παρακρατικές μεθόδους που αποκαλύφθηκαν» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμη: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πριν τις επόμενες εκλογές όλη την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει ποια κυβέρνηση του αξίζει».

«Η ΝΔ επέφερε βαρύτατο πλήγμα στους δημοκρατικούς θεσμούς, αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες επιμένοντας σε πολιτικές για τους λίγους και τα συμφέροντα. Από το κράτος όπου όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα για τις διευθετήσεις τους, πήγαμε στο κράτος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορεί να είναι αυτό η μοίρα μας.

Τι άλλο πέρα από βαθύς καθεστωτισμός είναι η συγκέντρωση εξουσίας σε μια ομάδα μη εκλεγμένων στο Μαξίμου και τα σχέδια -όπως διαρρέουν- νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου, δεύτερη φορά μέσα στην ίδια κυβερνητική θητεία, γιατί δεν τους βγαίνουν τα ποσοστά; Και μόνο που ανοίγει αυτή η συζήτηση, αποδεικνύεται η δίψα τους για την καρέκλα, που τους οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό τους» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Οι υπόλοιπες ερωταπαντήσεις της συνέντευξης, εδώ:

  • Ποια ερωτήματα από αυτά που θέσατε δημόσια σε ό,τι αφορά την υπόθεση των παρακολουθήσεων…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr