Ανασύρεται από το αρχείο η μήνυση Βγενόπουλου κατά Θάνου

Νεα


Ανασύρεται από το αρχείο και ξεκινά νέα έρευνα για τη δικογραφία η οποία είχε σχηματισθεί μετά τη μήνυση του Ανδρέα Βγενόπουλου, κατά της Βασιλικής Θάνου και άλλων προσώπων, με καταγγελίες για προσπάθεια εκβιασμού σε βάρος του.

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα μπαίνουν και πάλι οι καταγγελίες του αποβιώσαντος Ανδρέα Βγενόπουλου, σε βάρος της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, μετά την εντολή που έδωσε ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Χρίστος Μπαρδάκης να ανασυρθεί από το αρχείο όπου είχε τεθεί η δικογραφία, πριν από έξι χρόνια.

Με αφορμή τις ηχογραφημένες συνομιλίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ο κ. Μπαρδάκης ζήτησε να ξεκινήσει κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, κατ’ απόλυτη προτεραιότητα προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος της δωροληψίας υπαλλήλου και της συνέργειας σε αυτή.

Η εντολή για το νέο γύρο έρευνας δόθηκε μετά τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης που έφτασαν από τα Εγκληματολιγικά εργαστήρια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα οποία το ηχητικό αρχείο που έχει διάρκεια 5 ωρών, 28 λεπτών και 37 δευτερολέπτων, φαίνεται να είναι γνήσιο .

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξεταζόμενος στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που είχε διενεργηθεί το 2016 είχε μιλήσει για 17 συναντήσεις με την επιχειρηματία, φίλη της κ. Θάνου, και πολυάριθμες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ τους.

Η κ. Θάνου έχει καταθέσει αγωγή μιλώντας για χοντροειδή…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr