Ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση

Τα Νεα της Περιφερειας


Διπλασίασε τα μέλη του στον Νομό Ροδόπης ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης 500 είναι τα νέα μέλη στους συνολικά περίπου 900 ψηφίσαντες.

«Έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον κόσμο να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, νεανικό, ένα κόμμα σύγχρονο και ριζοσπαστικό, μα πάνω από όλα ένα κόμμα των μελών του.» αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Ν.Ε.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
“Χθες 15 Μάη υπήρξε σε όλη τη χώρα μια συγκλονιστική μαζική λαϊκή ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρεθεί στις κάλπες για την εκλογή της πολιτικής ηγεσίας του κόμματος, με βασικό κίνητρο και αίτημα την απαλλαγή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κόσμος της αριστεράς, ο κόσμος της εργασίας, πολλοί νέοι άνθρωποι, πολλοί συνταξιούχοι, δημοκράτες πολίτες έδωσαν με αυτήν τους την κίνηση, δύναμη και ελπίδα σε όλους εμάς, αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας που τόσο ανάγκη έχει την πολιτική αλλαγή και τον επαναπροσδιορισμό και τον μετασχηματισμό της πολιτικής ζωής του τόπου.
Συνολικά με τριπλασιασμό των μελών πανελλαδικά, όταν καταμετρούνται περίπου 172.000 άνθρωποι που επέλεξαν να βρεθούν στις κάλπες την χθεσινή μέρα και να στείλουν πίσω τον λογαριασμό, και περίπου με διπλασιασμό των μελών εδώ στον Νομό Ροδόπης – περίπου 500 νέα μέλη στους συνολικά περίπου 900 ψηφίσαντες – έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον κόσμο να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ένα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr