Αλ. Τσίπρας: «Κύριε Μητσοτάκη, τελειώσατε! Ως εδώ!» (video)

Πολιτικη


Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Άλσος Στρατού στο Γουδή η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στο Φεστιβάλ «Σπούτνικ» της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Το φεστιβάλ «Σπούτνικ» της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από την Παρασκευή (9/9) με εκδηλώσεις, συζητήσεις και συναυλίες, ενώ σήμερα Κυριακή, τελευταία μέρα της διοργάνωσης, έκλεισε τις πολιτικές συζητήσεις με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ιδιαιτερη χαρά που ανεβαίνω στο βήμα αυτό γιατί πριν από 20 χρόνια εκφωνούσα ομιλίες με την ιδιότητα του γραμματέα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της ομιλίας του κάνοντας λόγο για αγώνες ενάντια στην αδικία.

«Ο αγώνας, η συμμετοχή και όχι το ρουσφέτι και η διαπλοκή» είναι το ζητούμενο ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλώντας τη νεολαία να είναι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων.

«Το καθεστώς Μητσοτάκη θα πέσει από τους αγώνες της νέας γενιάς»

«Xρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να μετατρέψουμε τα ανώριμα συνθήματα σε συνθήματα που θα τρομάζουν το καθεστώς και να μετατρέψουμε την απάθεια σε αγώνα για μια πολιτική αλλαγή που θα κρίνει το αύριο του τόπου μας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Να μπουν οι νέοι στην πρώτη γραμμή για να πέσει το καθεστώς», δήλωσε από το πόντιουμ του φεστιβάλ “Σπούτνικ” ο κ. Τσίπρας.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «η σταθερότητα της αισχροκέρδειας που υποσχέθηκε ο κ….Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr